Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedikerat till Alexander


Vänskap

Denna "värld" är för stor och svår för mig
Dess invånare är sociala kameleonter
som vänder en ryggen till när det helst passar
om inte t.o.m sätter en kniv i din
Livet är inget för mig.




Fri vers av obehag
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-14 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obehag
obehag