Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam (version 1.3)

Ensamheten börjar sakta växa
Kanske för att jag ska lära mig en läxa
Något fult och ont som börjar växa i magen
Men fuck it, har du en tablett - jag tar den
Jag måste dämpa ångest - fly för en stund
Vafan tar det mesta jag kommer åt
Fan jag måste ju också kunna få mig en blund
Du måste förstå - jag vill inte, men har det jävligt svårt
Pulveriserar tabletten pallar inte med tristessen
Orkar inte längre med vara ensam och ledsen
Kanske ska jag avsluta mitt liv, trycka på delete
jag menar har sjuka skulder jag sitter i en jävla skit
Gå på psyk och få iktorivil utskrivet-60mg om dan... vafan?
Så får köpa Sub på sidan av från en skum jävla typ
Fan jag pallar inte mer måste bli inlagd på psyk




Fri vers av obehag
Läst 555 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-12 22:10



Bookmark and Share


  fröken ingenting
Du är saknad Fredrik.
2012-11-22

  Undergång
Du tryckte på delete till slut. Vila i frid gubben..
2011-07-26

  Z dotter
Hmmmm, det verkar inget vidare... Hopas du kommer på rätt spår!
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

obehag
obehag