Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Vad var det du sa,
precis innan vi föll?
Om allt det vackra du såg.
För vem är de tårar som faller?
Inte för mig, inte för oss.
Hur enfaldigt det än kan tyckas,
jag är glad att vi faller tillsammans.




Fri vers av Karin Östberg
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-10 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Östberg
Karin Östberg