Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schitzofren

Jag är schitzofren,
Det är jag och det är du.
Vi delar samma dagar,
Samma skal samma nu.
Tack vare oss kan vi leva
Det är du som är mitt skal
Står längst fram och levererar
allt dom tror är jag.
Bakom mitt pansar flyr jag när jag vill,
stänger av det som smärtar flyter fram i apati.
-Tänk efter vem du tror du känner,
är det jag eller du?




Fri vers av Karin Östberg
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-18 15:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en poetisk ide' eller verkligen?
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Östberg
Karin Östberg