Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya stigar

Den vackra drömmen
kantad av farliga gropar
när man tappar grunden
i hopp om nya portar

lämnar en tid för en annan
sårar de som jag lämnar kvar
vidare stigar
det är bara att ge sig av

våga hoppa och se om någon tar imot.




Fri vers av Karin Östberg
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-26 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Östberg
Karin Östberg