Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld i en grill

Glöd utan eld
Eld utan rök
Kol utan kött
Kött utan tänder
Tänder jag på kol?
Tänder jag på kol utan glöd, utan ens att visa rök?
Visar jag allt eller visar jag dej min glöd eller rök?
Hur vill du att jag ska vara?
En person med glöd eller rök?
Visa din tändväska så får du min kol.
Allt jag vill är vara en glöd som är...................




Fri vers av Karin Östberg
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-12 00:08



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Tappat gnistan?? Eller glömt kolen??
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin Östberg
Karin Östberg