Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THC

Med trötta och skitiga händer
meckar jag en fet jävel
Sitter i en trasig, smutsig soffa
omgiven av ett hav av ölburkar,
fimpar och diverse skit
Känner mig trött
Tittar på dem gråa människorna
som sitter bredvid mig, vänner
Vi säger inte ett ord till varandra
Hur gick det så snett?
Så unga pojkar... Trasiga
Men under en hundradels av en sekund
ändras allt till det bättre
Röken sprids genom rummet
och vi känner varandra igen
Vi pratar, skrattar, och trivs
Men snart är allt skit igen




Fri vers av obehag
Läst 438 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-10 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obehag
obehag