Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam för att du finns till...




Smekande ord

Varma, goda, smekande ord

ropar till djupen

låser upp dörrar

glömda

 

Mjuka, lockande, viskade ord

bereder marken

öppnar dörrar

kärva

 

Samma mjuka, smekande ord

känns annorlunda

när inga dörrar

skiljer

 

Sjunger en vaggvisa

smeker din panna

stunder av ömhet

sover




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-10 20:04



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt underbara ord....
tacksamheten, bitterhetens
motsats, lyser i varje rad......
applåder...
kb
2009-11-11

    ej medlem längre
öm som en viskning
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*