Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typ hypotetiskt...

asså jag har liksom kontemplerat över en grej...
om man typ... indoktrinerar såna där skitfina ord
i ett annars sällsynt lugubert språk

då låter man kanske som Horace Engdahl
när han gick i åttan




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-10-19 00:01



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Själv är bäste dräng, eller hur?
2005-10-19

  himlens hemlighet VIP
horace låter fortfarande som han går i åttan...men jag förstår vad du menar...tror jag...eller nä...fattar ängentäng?!?
2005-10-19

  Smultris
Japp... vilken klockren dikt... talar verkligen om stress på jobbet...inte...*Ler*

Högsta betyg.... bara för att!

Kram....
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho