Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig hårt



famntag,
kropp, hållen kort

loss? nej, håll hårt

du,

starka grepp, binder


själsligen förbunden

min,

rå natur

tillfredsställd,
kropp











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-10 23:17



Bookmark and Share


  peter markurth
stark. söt
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP