Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

loveair




curious nose
dust

thin air
between us

air, only
air, just

fillling up
empty spaces

love










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 23:26



Bookmark and Share


  peter markurth
Din förra dikt är mkt bra, denna förstörs? av engelskan...
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP