Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feghet tar orden ifrån mig

Vi låter vågorna forma klipporna
och vinden fånga ditt hår
när du sitter i mina armar


ungdomens dumma
men underbara år
är inte förbi
men längre komna

och vi är äldre nu
fortfarande unga
men äldre nu

och jag har orden
på min tunga
det vet ju du


men de förblir där

jag sväljer dem



är för feg
precis som i vår ungdom

för feg för att ta dig
trots att du inget annat vill








Fri vers av Julius Enströmér
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér