Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens rop

Kärlek varar i evighet
Om kärleken dör,



Vad består då?




Fri vers av Danne
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 09:17



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
tomheten och minnet om kärleken
som söker en ny väg att återfödas i
2009-11-13

    Bim
.......kärleken är barnet.blomman,jorden och behöver omsorg för
att inte förtvina,-men dö tror jag inte att den kan
2009-11-13

  Carola Bouvin
Antagligen inget! Vi får hoppa att kärleken aldrig dör ut, vilket den heller troligen aldrig gör.
2009-11-11

  Anna*
Det jag trodde var kärlek var slaveri. Den kärlek jag funnit sen den kärleken dog är oändligt mycket större. Det finns ingen likhet! så mitt svar är en ännu större ovillkorlig kärlek ...
2009-11-11

  Svart svan
Verkligheten, kanske...?
2009-11-11

  Junitvillingen
Utan kärlek vore vi väl...ingenting...eller?
2009-11-11

    ej medlem längre
en ny kärlek?
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill