Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julrea

Kyla.

Igen.


Hon rear ut sin själ
på den lokala marknaden.


"Jag har inga pengar
men små lappar
med dikter"

som han inte skrev till Dig
men de går att applicera
och böja
till en efterkonstruktion
av livserfarenheter
du kan tro dig relatera till.

"Jag kan betala im natura"


(Allt utom kärlek går att köpa)
(Allt utom kärlek vill du ha betalt i)




Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 20:12



Bookmark and Share


  Danic
Jag vill förutom att säga att jag gillar dikten hävda att jag ännu mer gillar ovannstående kommentar
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik