Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ambivalens.


Badkarspoesi, VIII



Du är


den där låten

på en annars

värdelös CD-skiva

jag kallar

"mitt liv"

och kör på [Repeat 1]

i hopp om att slita ut.






Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik