Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första natten på två tusen och tio till Fullmåne Punkter är för imbeciller som måste stanna upp och tänka efter


Att höra beröring




Mina fingrar
smeker henne
- spelar -
som vore hon
ett instrument
uppspänt
framför mig


Orkestrerar
hennes andetag


väver in riff
av flämtningar
när mina naglar
rispar tunna,
rosiga fåror
för hennes svett
att söka sig
igenom


Lägger basgångar
av tunga andetag
när mina fingertoppar
tränger in
bland hennes
blodkärlskransar


En brygga
som bryter
när hennes våta läppar
öppnar upp
under påfrestningen
av min lätta
beröring


Hennes toner når
ingen
annan
när hon fyller
min säng
med hennes sång
av lust
och åtrå


Ett nocturne
för tvåsamhet





Fri vers (Fri form) av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-01 14:18



Bookmark and Share


  Line W
Vackert!! Kram
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik