Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste tomheten få ta sin plats.........


Den nödvändiga tomheten



Det finns ett skäl
att vakna tom
och börja dagen...

i tystnaden finns du.....

i den blir du till...

av tomheten råder
bot för kommande
kriser

då står du stadigt

medan dina blickar
vandrar ut över
nejden

där hästarna frustar
och välkomnar
dina varma händer

och en klapp på nosen

värmen av hästen
skänker nyfunnen
energi

hjälper din skapande
ådra

när stegen mot gården
blir allt lättare

på himlen luckrar molnen
en strimma sol
ger tecken

av liv.....






Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 411 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-11 21:55



Bookmark and Share


  Glensan
Stark närhet du fångar här, riktigt känner hur jag
klappar hästen på mulen en mulen novemberdag

Vackert
2009-11-19

    ej medlem längre
Från naturen kan man fylla mycket tomhet som finns i en..
Jättefin dikt!
2009-11-11

    Bodil Sandberg
Ja ibland måste tomheten...

tycker enormt mycket om dina kloka fina rader!!
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg