Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sedd från den andra sidan...


NÄR JAG INTE VILL HA SEX...men gör som du vill

du är så jävla brutal
du vill ta mig här
vad har jag för val
än att ha benen isär

du säger du älskar mitt jag
du njuter av mina ja
du redlöst smeker mina behag
och mår egoistiskt enväldigt bra

du är så jävla brutal
du vill ha mig när jag säger nej
vad har jag för val
när du säger att du älskar mig

jag drar upp min kjol
när du säger att du vill till
då är jag plötsligt din sol
när du får som du vill

men min känsla har förbrunnit
den är bort med vinden
kärleken har försvunnit
och jag vänder bort kinden

drömmen om vårt tidigare liv
är så fantastiskt uppenbart
alla våra underbara initiativ
lyser i himlen så klart

kvar är ditt frustande i min kropp
känslan är så patetiskt
jag vill att allt ska ta stopp
när du är i mig frenetiskt

jag hör hur du andas så tungt
jag hör hur du frustar
när önskan fanns i lungt
så hör jag dina lustar

hur ska jag ta mig härifrån
hur ska jag klara
då det känns som livet är ett lån
och ingen kan min önskan besvara

jag ser ett annat liv därborta
då jag kliver ut ur mitt skal
du mitt liv håller på att förkorta
för du är så jävla brutal

jag lider alla helvetes kval
för du är så jävla BRUTAL!!!




Fri vers av Max Poisé
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-11 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det verkar inte vara någe rart det där inte! Stackars brud om hon känner så..
2009-11-11

  stenen/ Yv Ericsson
Haha. Najs. Brutala människor står sig kallt. Som stenar.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé