Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intressant detta, några i panelen är för och andra är emot...


I fyran nyss: Var det fel att INTE låta Åkesson (SvDe) delta i Parlamentet ?

Parlamentet är ju ett slags skämtprogram, där det, ofta, bedrivs Mycket Grov Ironi gentemot etablissemanget (och allt annat mellan himmel och jord) , vulgariteterna haglar, blandat med riktigt avancerat språkbruk .Det lustiga och ,också, mest anmärkningsvärda med paneldebatten i fyran , är ju att Alexander Bard, homosexuell musikant i BWO (Bodies Without Organs), hävdar Åkessons rätt att delta ! TROTS att han borde veta att Sverigedemokraterna INTE gillar homosexuella och INTE ställer upp på deras rättigheter ! Lite aningslöst ,kanske, men OK, låt Åkesson vara med och se till att "han får sina fiskar varma" ! Kan tänka mig att de professionella Ordvrängarna i Parlamentets ordinarie besättning skulle ta tillfället i akt och avlossa tämligen Skarp Ammunition mot smygrasisten ! Jag tror också att han , näppeligen, skulle kunna avväpna dem ! Om jag varit programansvarig så hade jag, faktiskt, släppt in honom . Då blev det inget "martyrskap", som Åkesson nu kan utnyttja : " De försöker tysta oss, på alla sätt !"

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 11:58



Bookmark and Share


  poetryGirl
han har rätt att delta
2009-11-12

  Mats Henricson
För att balansera Åkessons deltagande skulle man kunna bjuda in någon av Sveriges BÄSTA ANTIRASISTER ! Men jag tror, fortfarande, att de ordinarie Ordkonstnärerna , som vistas där förjämnan, har Kapaciteten och Motivationen att CHIKANERA Åkesson på det mest Utstuderade vis ! Jag tror INTE att han skulle få någon särskilt rolig stund ! Parlamentet skulle, denna gång, bli en Bättre Version av Grillat (eller Toast på Berns) !
2009-11-12

  Lindalou
Fast egentligen är väl all publicitet bra publicitet så det bästa är nog att inte ge honom så mycket utrymme. Men vad vet jag?
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska