Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord

Ord dansar över ett vitt papper.
Från tanke till handling är vägen lång.
Känslan finns men kraften saknas.
Modet sviker. Vad var det jag ville säga?

 

 

 




Fri vers av Piann VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-12 12:15



Bookmark and Share


  ULJO
Inspirerande tankar
2013-03-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fylld av ord var denna och många bilder. Fin
2010-01-10

    Bodil Sandberg
* vilken görskön dikt!!!*härligaste avslut med glimt i ögat!!!
kanonbra beskriven känsla!!!
2009-11-21

  peter markurth
stark
2009-11-14

    ej medlem längre
Fint beskrivet hur tanke och känsla söker efter ord för att bli tydliga. Jag tror att många känner igen sig i din text
2009-11-12

  Carola Zettergren
Ja, en fin text var detta, verkligen!!!
2009-11-12

  Ronny Berk
vältalig i sin undran, den kortfattade texten ! förmedlar mej känslor av längtan, av sökandet...
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP