Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angelica Rosso

Hon kommer
med hår som eld
läppar som rosor
och ord som svavel.

Hon kommer,
vrider sin tunga
som för att dyrka
min kropp
när den fyller upp
hennes sköte.



Hon kommer med smak,

dofter

och passion.


Men jag kommer aldrig
närmre
än profetian utlovat.


Våra kroppar
knyter sig om varandra
som för att ta livet
ur en åtrå
till något
vi aldrig
får ta del av.




Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-11-12 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik