Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mersmak.

Din rök
i mina lungor

långt efter tåget
klättrat ned
från horisonten.

Kvar står horan
som betalade
för ditt nöje.

Kvar står en pajas
som spelar spelet
med för hög insats
och för låg
självbevarelsedrift.


Håller andan.




Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 129 gånger
Publicerad 2009-11-12 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik