Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Textblödor

Skrivmödors textblödor

utomordentligt omskakande

omskakande hjärtevaknande

väckande till apatisk solidaritet

med grå hösts förtunnade löften






Fri vers av Anita Hanssen
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-11-15 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen