Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu går jag mer försiktigt

Ett
liv

en tunn
strimma

en
tråd

den tycks
stark

stabil

men

så i livet
på livets väg

jag kommer
till en bit

där det
blir svagt

kanske det
brister

jag stannar
upp

går mer
försiktigt

ser mig
omkring

ser med
öppna ögon

jag vill inget
missa

i det jag
nu ser.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-12 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e