Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi behöver en dos overklighet i våran verkliga sfär för att funka.Att vara galen kan ibland vara en fördel


Blåtand

När verkligheten
kommer i fatt dig
måste du vara beredd

allt kan hända
i en vända
det som har varit
kan vara förbi i ett nafs

i förbifarten ändras allt
det normala abnormt overkligt
och gör dig till en blåtand
utan behörighet

som härskar över gränserna
när det blir bekräftat av dig
måste du vara beredd
och ta det som det är




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 20:19



Bookmark and Share


  Miss Mod
Absolut, håller med och jag gör mig till en blåtand.
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman