Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som skriver, I

Tar locket
av min penna

knyter den
i handen.

Stadigt. Fast.

Fuktar den
mjukt
mot min tunga

önskar att det var din

och sätter en punkt
innan vi börjat.




Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-12 22:15



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Kanske kan låta lite... konstigt.

Men jag förstår precis vad du menar. Jag känner igen mig i känslan. Och detta är riktigt bra!
2009-11-14

    Melona
fyndigt med innehåll och känsla. snyggt är väl egentligen fel ord; men funkar ändå!
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik