Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som skriver, II

Jag skrev
en novell
en bekännelse
ett jävligt bra ligg.

5 timmar långt.

6 sidor.

Bara för dig.

Bilder, ljud och rörelse - inget kan fånga lusten.

Men ord är det ända
som i viss mån
kan återge
passionen.

Sex
handlar väldigt lite
om det köttsliga

yta mot yta



Kroppar är bara buffertzoner
för det vi egentligen
vill tränga in
och smälta samman
med.

Pennan når djupare.




Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-12 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik