Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It's a mans world

Låtsas inte som att du inte vet
Tusen gånger har vi ju gått igenom det
Jag bestämmer och du bara lyder
Så lägg ner med alla jämställdhets attityder
Din plats är i köket framför vår spis
Du är min städerska, kock och servitris
Bestämmanderätt är inte för er tjejer
Så du ska göra precis som jag säger
Du har ingen talan, det sköter jag
Du lyder bara mig för min önskan är din lag




Fri vers (Fri form) av Roziie
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roziie
Roziie