Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllefrågor

Jag lämnar festen och ingen kotte håller mig kvar.
Jag ropar "hej då" men tillbaka får jag inget svar.
Med tunga steg beger jag mig ut.
Och vandrar vidare tills natten tar slut.
Mina ben är tunga och kroppen full med vin
Jag nynnar på en låt av Tomas Ledin.
Jag sjunger att "sommaren är kort".
Och drömmer mig till min säng och dess komfort.


Varför dricker jag tills jag är nära att spy?
Varför börjar det regna när jag glömt mitt paraply?
Varför sker saker när vi minst anar det?
Varför åker sista bussen precis innan tre?
Är det inte typiskt att man börjar tänka nu?
Fundera kring saker man kanske inte gjort förut.
Imorgon är det glömt, då är det en ny dag.
Då går man vidare och låtsas att allt är bra.




Fri vers av Roziie
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roziie
Roziie