Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dreamteam

Jag brukar tänka på dig då och då
På allt vi hade och aldrig mer kan få
Jag tänker på hur du skrattade åt mina skämt
Och hur du tröstade mig när något hade hänt
Jag tänker på hur du fick mig att må så bra
Och hur du sa att den enda för dig är jag
Jag älskar hur du brukade smeka min hand
Och det faktum att du älskar ditt land
För jag, jag är precis likadan
Jag älskar ju mitt kära Kurdistan
Jag och du är av samma skrot och korn
Det enda som skiljer oss åt är nog tron
Du har din tro och jag är muslim
Men det gör inget, för tillsammans var vi ett bra team
Du kallade mig arab för att göra mig sur
Jag brukade driva om att ni snott vår kultur
Vi hade båda våra brister och våra fel
Men trots det så var det du som gjorde mig hel




Fri vers av Roziie
Läst 226 gånger
Publicerad 2009-11-13 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roziie
Roziie