Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Two become One

I am he
He is me
We are one unity




Fri vers av Roziie
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roziie
Roziie