Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar det tillbaka

Hon står på torget uppfylld av hat
I sina händer håller hon ett stort plakat
Hon står med en samling som skriker ut:
Nu får det vara nog, nu får det va slut!
Dem har samlats i hjärtat av vår stad
Och går runt och delar ut flygblad
Bladet pryds av två svenska barn
som sitter med mormor som stickar med garn
"Ge oss Sverige tillbaka" är vad som står
"Se till att ni röstar på rätt parti i år!"
Utlänningarna förstör vårat vackra land
Vi gav dem ett finger, de tog hela vår hand
De våldtar våra kvinnor, de mördar våra män
Det är fan på tiden vi skickar tillbaka dem igen
De har ingenting i vårt land att göra
Låt dem inte vara kvar här och förstöra
Rösta på Jimmie, han är Sveriges hopp
Han säger nej till flyktingar, han säger stopp

Det är det här hon står och propagerar för
och försöker få andra att tycka så som hon gör

Så där står hon på torget uppfyllt av hat
Hon den där som kallar sig Sverigedemokrat..




Fri vers av Roziie
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-08 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roziie
Roziie