Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte hora förrän du tar betalt

Han viftar med pistolen
så att alla ska se
hur ball
och hård
han är.

Se bortom det mjuka
och mänskliga.

Bortse ifrån allt som var han

innan strålkastare av
ettor
och
nollor
tänder din skärm


Han laddar
sitt leende

med 9 mm bly

och tar förskottsbetalt
i små lappar med text
du kallar ditt liv

när han horar ut sig själv
för att ge dig
lite
av ett liv
han inte längre vill ha.



Han viftar
med pistolen
så att alla ska se
hur hård
han kan bli.

Vill bli.




Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik