Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas syn

På andra sidan bron
ligger glädjens land
På andra sidan vägen
finns frihetens strand

Långt bortom bergen
står stegen till skyn
Där regnbågen slutar
bor drömmarnas syn

På andra sidan skogen
Finns kärlek att vinna
vid ängen nära tjärnen
Kan man älvorna finna

På andra sidan forsen
Hörs vindarnas musik
Näcken där på stenen
läser kärlekens lyrik

Bakom ögats horisont
vid sjöjungfruns värld
På havsvågens bris
går minnenas färd

Högt ovan stjärnorna
är ljuset alltid klart
Bakom månens leende
mår livet underbart

I drömmarnas land
där finns en salighet
Där kan tanken vandra
som en dröm i evighet




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-13 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO