Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dagar kan man vara utan,helst sudda ut dom innan man vaknar.När väckarklockan ringer är det bara att gilla läget


En dag att minnas bland andra

En dag som denna dag
i nadas tecken
och ett järtecken som uppdagas
firas inga större triumfer
inga hejaklackar bildas

alla hurrarop uteblir
aldrig några körer ansamlas
änglarna spelar någon annanstans

en dag som denna dag
läggs på is på höga högar
på dom andra höga högarna
i väntan på någonting annat

inga storverk presenteras
inga tragedier regisseras
bara några få sinnen aktiveras

en dag som idag
glöms bort i rader av andra glömda dagar
i väntan på någonting annat




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-13 13:35



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jag tror att de blekgrå dagarna behövs de med - för hur skulle vi annars förstå när solskensdagarna inträffar...??;-)) Det behövs kontraster!
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman