Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacktal..


Till de 150.841 !

När jag nu, denna dag, står inför Er, frapperas jag av ert stora antal ! Att en så obetydlig, maktlös, fattig(!), gammal (!), uppkäftig, kverulantisk och FET individ, ändå har lockat så många, det är, för mig, en gåta !
Ja, jag blir riktigt rörd,faktiskt ! En del vill väl , bland "etiketterna", lägga till :
"Skrytsam , inbilsk, fåfäng, gubbsjuk, vulgär, jobbig, gapig, ansträngande mm", bara för att jag skriver det här (och mycket annat också, förståss) , men det får jag leva med...
Avslutningsvis vill jag GLÄDJA (en del) och göra en del andra än mer frustrerade genom att tillkännage att jag ämnar fortsätta att sprida mina ord här även i fortsättningen ! Och, naturligtvis TACKA ,från det allra djupaste av mitt hjärta, för att ni läser mig !

Mats




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska