Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

Jag
längtar

efter livets
andetag

gråt
i min själ

försiktigt

jag tar ett
andetag

funderar

vad har livet
mig att ge

kan
jag

tillföra något
meningsfullt

vem
är jag

står jag på
rätt väg nu

mitt i
livet

en del av
det som pågår

eller

tittar
jag på.






Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 166 gånger
Publicerad 2009-11-13 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e