Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett träd

Att krama
ett träd

känna
det råa

dess växande
kraft

rötter
som går

djupt

djupt ner
i myllan

för att
hämta upp

livets
kraft

från jordens
inre

trädtopparna
som sträcker sig

mot himlens
oändlighet

sökandes
efter

solens
kraft

den näring
solen ger

balans
av

ljus
mörker.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 151 gånger
Publicerad 2009-11-13 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e