Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSA OLAY

Mörkret har gjort sitt intåg
dagen var ljus idag och sista
höstkänslorna log i min ångest,

låga

ordnar fixar trixar vara vuxen
medans jag tar hand om mitt
inre barn det krävs näring utav,

kärlek

till självet den varma låga låt
den brinna smek mitt ansikte
mjukt med OLAY mina gamla
minnen av ,

tonåren

vaknar utav doften den lena
rosa skönhetskrämen som
fick flickors ansikten ,

glittra

stjärn

regn




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-13 18:30



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Jag köper mina skönhetsmedel hos Lidl bland annat. Det är både billigt och bra. Ska fundera ut vad jag ska lyxa till det med om jag helt plötsligt får ett arbete som möjliggör ett exklusivare val. Ska kännas så himla skönt att smörja in mig och samtidigt tänka att jag gör det för att jag är värd det. Tack för den här.
2009-11-14

  lycksele
det är väl inte inne att skriva om skönhetsmedel
men du gör det bra: doften och minnen
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen