Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu med comic relief!


Medel utan Mening.

Din kuk
är mindre
värd

än femton miljarder
bortkastade liv

(som hoppar hage
på din mage)


om du

inte

låter hjärtat
slå
volter

och

pumpa
blodet

som fyller upp den.




Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-11-13 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik