Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighetsmakeri

I samma tidsrymd
ja på samma planet
där tar vi vara på denna stora härlighet
Vi frodas i min källare
lever på LSD och kokain
Mina visioner är stora, du skulle bara veta
nu i limited edition, så snälla sluta inte leta

I en annan värld
och en annan vision
där funkar ingen vanlig multiplikation
Allting stämmer här
på alla möjliga vis
Vi löser gåtor leker hemlig polis
allt i detta undangömda, ljuvliga paradis




Fri vers av Reflektion
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 02:33



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Haha! Detta var grymt bra!
Du vrider och vänder på ord med rim som känns fullständigt klockrena.

Superbt!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Reflektion