Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet

Jag var nerbruten
Vinglande
Farligt nära världens kant
Som en parasit hade jag försökt leva på andras framgångar
Men somliga är inte menade att lyckas
Jag föll
Föll hjälplöst ner i den mörka avgrunden
Slog hårt mot den kalla marken
och slets skoningslöst i bitar

Där låg jag och lyssnade på ingenting
Inandades den unkna lukten av själens förruttnelse

Sen föll du
Hjälplöst




Fri vers av Reflektion
Läst 568 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-26 23:07



Bookmark and Share


  Antropofagen
Goda reflektioner tycker jag.
Men engelskan har jag svårt för, är väl lite obildad förstås. Denna får du fem fria för. Fall.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Reflektion