Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte ens om jag är seriös längre.


Misstag

Jag vill inte lära av misstag
det är inte min melodi

Jag har inte bett om att födas
jag har inte bett om att förbli

Välkommen till mitt liv




Fri vers av Reflektion
Läst 206 gånger
Publicerad 2011-12-22 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reflektion