Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvirring. Jag vet inte. Det är vad jag känner.


Stjäl ett hjärta

Allting är inte förlorat
bara mitt hjärta
Du stal det ifrån mig
håller det försiktigt i din hand
Jag betraktar dig på avstånd
Förundrad




Fri vers av Reflektion
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-08 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reflektion