Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta sparka boll med mitt hjärta som bollen

jag kanske sänker
din status om
jag håller din hand
och kysser din kind
kan du inte bara säga
att du inte bryr dig
du älskar mig


jag är uppe på moln
borde förstå att osynliga
vingar inte kan hålla
mig här uppe för alltid
kan du inte bli mina vingar



fummlar med orden
knapparna på din
skjorta är plötsligt
onåbara och jag
kan inte knäppa upp
dom för du är inte
min och det här är fel





''vad har hänt?
varför ler du
inte längre
har en kille
krossat ditt
tonårs hjärta?
hjärtan läker.''





men kvar finns ingenting att läka



hjärtat är inte av på mitten
blev aldrig knivhuggen där
jag bara sparkade boll med
hjärtat som själva bollen
och du fångade bollen




du vill inte dela
känslorna står på
stadig tågräls
vill du inte älska mig?





jag kan inte dela på mig
jag är inte hel
jag älskar dig




Fri vers av ihålig
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-14 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ihålig