Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag letar väl under stenen då

''Solen går bakom moln
jag ber kanske om lite beröring ibland
vill ju ha sommar dagar
då händer letar efter mina händer
en och en annan kyss
meningen med livet är att leta
men jag kan ingenting finna...''




Fri vers av ihålig
Läst 254 gånger
Publicerad 2009-11-14 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ihålig