Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig när du går

Kyss mig när du går!

Det är kanske sista gången

du ser mig.

 

Kyss mig när du går!

Det är det enda

som jag ber dig.

 

Kyss mig när du går.

Vi har haft det bra tillsammans.

 

Kyss mig när du går,

så att min mun

kan minnas dig

i morgon




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-14 13:42



Bookmark and Share


    Anna-Lena Holmberg
Så vacker...
2009-11-14

  Mr Lindemann VIP
Att kyssa in den andre så i tillvaron
då novembermörkret lägrar sig in
i vårt medvetande och kopplar sitt
strypgrepp
det är då kyssäkta läppars lag skall råda
2009-11-14

  Quasimodo
Så den att minnas, fint !!
2009-11-14

  lycksele
Nånting att minnas för en dag eller längre.
2009-11-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Liote vemod, men ibland är avsked så starkt, väldigt känslosamt,,/B
2009-11-14

  erkki
Vackert! Emotionell beröring i högsätet.
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus