Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig så

Du är örngottet

på min kudde

Du är filten

runt min frusna kropp

Du är min källa

när jag törstar

Du är min näring

när jag hungrar

Du är sammet

för min hud

Och en lycka

för min själ

Jag älskar dig så




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-14 14:05



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Underbart fint!
Längtansvärt!
2009-11-22

    Tea Alex
Sött!
2009-11-20

  Line W
Vackert! Kram
2009-11-15

    Bodil Sandberg
Kärlekens röda vackra ord!!Fantastiskt fint Gnistan!!
2009-11-14

  augustiflickan
Hur fint och mysigt som helst. Bra skrivet!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt