Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badkarspoesi, VI

Just
under ytan
stängs
alla ljud
ute.

Ovanför mina ögon
ser jag suddigt
och stickande:
verkligheten.


Mitt hjärta
hickar
och hoppar
över
några slag,

(de var nog inte viktiga)


mina lungor expanderar
och höjer
vattennivån.

(jag får vatten i näsan)


En djup,
belåten
suck

sätter vibrationer
i badkaret,

lägger en basgång
för livsmuskeln
att
tralla efter
och
jag blundar
för det som ändå
är oviktigt.




Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-14 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik