Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storhimlen och storjag

Storhimlen och storjag
där på vägen
i mörkret
med stjärnor som tog andan
ur bröstet
och månen
som sa ingenting.

Storjag som fick plats
längst utanpå kroppen!
Storjag som andades bris.
Musiken från bilen
och hjärtat, min rytm.
Storhimlen sa att lyckan
den sitter i kroppen
och egentligen finns ingen tid.




Fri vers av Majka
Läst 291 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-19 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majka